Wij zijn verhuisd naar de Sky Towers (Oostende). Bekijk hier waar je dichtbij en gemakkelijk kan parkeren.

Wij zijn verhuisd naar de Sky Towers (Oostende). Bekijk hier waar je dichtbij en gemakkelijk kan parkeren.

Trendy kapsels van het seizoen

Het is tijd om je haar op te frissen en je look een update te geven met de nieuwste trendy kapsels van het seizoen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een gedurfde nieuwe stijl, er is…

De Shaggy Bob

De klassieke bob krijgt een edgy twist met de shaggy bob. Deze speelse en dynamische stijl wordt gekenmerkt door lagen en textuur, waardoor het haar een natuurlijke beweging krijgt. Of je nu kiest voor een rommelige bob met een middenscheiding of een schouderlange variant met pony, de shaggy bob is een veelzijdige keuze die bij verschillende haartypes past.

Curtain Bangs

Bangs zijn terug van weggeweest en deze keer zijn ze zacht en flatterend. Curtain bangs, ook wel bekend als gordijnpony’s, zijn lange pony’s die aan de zijkanten van het gezicht vallen en het gezicht omlijsten. Deze nostalgische stijl uit de jaren ’70 voegt een vleugje retro-charme toe aan elke look en kan worden gestyled op verschillende manieren, van een subtiele splitsing in het midden tot zachte golven voor een romantische uitstraling.

De Choppy Pixie Cut

Voor degenen die durven te gaan voor een gedurfde verandering, is de choppy pixie cut de perfecte keuze. Deze ultrakorte stijl met scherpe, choppy lagen geeft een stoere en edgy uitstraling. Of je nu kiest voor een strakke, opgeknipte pixie of een speelser, rommeliger effect, deze stijl is perfect voor vrouwen die hun individualiteit willen omarmen en een statement willen maken.

Beachy Waves

Breng het vakantiegevoel naar huis met beachy waves, een moeiteloze en relaxte haarstijl die perfect is voor de lente- en zomermaanden. Deze losse, golvende textuur geeft het haar een natuurlijke uitstraling en is gemakkelijk te bereiken met behulp van een krultang of textuurspray. Of je nu kort of lang haar hebt, beachy waves zijn geschikt voor alle lengtes en voegen een vleugje bohemien chic toe aan elke look.

De Modern Faux Hawk

Voor een eigentijdse kijk op de klassieke mohawk is de moderne faux hawk de perfecte keuze. Deze stijl combineert het stoere en gedurfde karakter van een mohawk met een meer draagbare en veelzijdige uitstraling. Door de zijkanten van het haar kort te houden en het middenstuk langer te laten, ontstaat een opvallende en trendy look die perfect is voor mensen die willen experimenteren met hun stijl.

Of je nu kiest voor een subtiele update of een gedurfde transformatie, deze trendy kapsels van het seizoen bieden volop inspiratie voor een frisse en moderne look. Laat je inspireren door deze stijlen en breng je haar naar nieuwe hoogten deze lente!

Sarah Leona

Is verhuist naar het Sky District

Hoera, wij verwelkomen jullie vanaf nu graag in het nieuwe salon in de Sky Towers Leopold III-laan 3A!

Volg

@sarahleonahair

Volg ons op instagram en maak kan op 1 van onze give aways!